Wie kom je allemaal tegen in het Pietenburo ?

 

 

 

 

Wat kom je allemaal tegen bij het Pietenburo?

De slaapkamer van Piet.

De slaapkamer van Piet staat bij het oude raadhuis op de Markt in Veghel. Kom maar eens een kijkje nemen.

Het Pietenburo:

Het Pietenburo is gevestigd onder in de kelder van het klooster. 

Het Pietenburo bestaat uit een lange gang met allerlei kamers. Verschillende Pieten zijn daar aanwezig om de kinderen te verwelkomen. Zo is er een grote kamer waar de roze Piet zit. De muziekpiet heeft een eigen disco en ook zelfs een eigen slaapkamer. En die is helemaal ingericht voor deze muzikale Piet.
De tuinpiet heeft ook een kamer gekregen, je hoort zelfs de vogeltjes fluiten. Ook hij heeft een bed en een hele mooie tafel. Kinderen kunnen daar misschien wel een mooi bloemstukje maken. De werkplaats van de werkpiet is er ook, maar daar mag je alleen maar kijken.
Kinderen kunnen genieten van een kleine bioscoop waar filmpjes worden gedraaid. Er is ook een 3D bioscoop met echte bioscoopstoelen. Je krijgt een 3D bril op en dan kun je leuke filmpjes kijken.
In de bakkerij kun je natuurlijk pepernoten krijgen, er is ook een laboratorium.

Verder zijn er nog kamers voor de kantoorpiet, opa piet en de inpakpiet. We hopen ook dat de grote piet er ook kan zijn, want die heeft toch een groot bed.

Door de maatregelen die getroffen moeten worden wegens corona, is op dit moment nog niet bekend welke Pieten er zullen zijn. Het Pietenburo is wel helemaal coronaproef. Volg Facebook en andere media.